BRANDING

Product branding en corporate branding

Uw product heeft een imago. Komt dat overeen met het imago dat u wenst? Duynisveld zorgt door middel van een doordacht, strategisch plan dat het product die boodschap uitstraalt, die u mee wilt geven. Product branding, noemen wij dat.

Hetzelfde geldt voor het imago van uw bedrijf. Hoe denken betrokkenen zoals medewerkers, leveranciers en afnemers daarover? En komt dat overeen met uw wensen? Met corporate branding zetten we uw bedrijfsnaam in als merk. In alle communicatie uitingen.

Website

De ene website is de ander niet. Een website moet passen bij het bedrijf en bij de gebruiker. Een website moet verleiden doormiddel van een combinatie van beelden, vormen, tekst en techniek. Onze passie.

Drukwerk

Een visitekaartje, een personeelsblad of iets ertussenin. Wij verzorgen uw drukwerk van ontwerp tot levering. Creatief en inventief. Passend bij uw bedrijf, verrassend voor uw doelgroep.

Logo

Een logo moet uitstralen waar het bedrijf voor staat. Uw logo moet uw doelgroep aanspreken. Wij werken met de meest creatieve ontwerpers. We koppelen de juiste opdracht aan de juiste persoon. Daar hebben wij gevoel voor.

Public relations

Wij zoeken de publiciteit op. Nee, niet voor onszelf, maar voor u! Externe communicatie die zijn weerga niet kent. Social media, persberichten, advertenties, evenementen. Wij zetten imago’s neer op elke denkbare manier.

Huisstijl

In samenwerking met gedreven ontwerpers realiseren wij een huisstijl die past bij uw bedrijf. Een bewuste en doordachte creatie die dient als eerste kennismaking met potentiële klanten en die voor herkenning zorgt. Creatief en consistent.

Bedrijfsfilm en fotografie

Niets is zo persoonlijk als het gebruik van beeldmateriaal uit uw eigen werkomgeving. In ons betrouwbare netwerk bevinden zich professionele fotografen en filmmakers die we voor uw website, folder, brochure of magazine kunnen inzetten. De opties zijn eindeloos.

Wilt u het imago van uw bedrijf of product opfrissen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer