COPYWRITING

Schrijven kan (bijna) iedereen

Dat klopt, maar professioneel schrijven is een ander verhaal. Als ervaren communicatiespecialisten weten wij dat een goede tekst het verschil kan maken. Een website, magazine of folder kan nog zo mooi zijn, maar als het verhaal inhoudelijk niet klopt, houdt het op.

Samen met ervaren tekstschrijvers creëren wij teksten die doelen bereiken en die de juiste doelgroep aanspreken. Teksten die duidelijk uw boodschap overbrengen. Wat is uw verhaal?

Tekstschrijven

Wij beginnen met gerichte vragen alvorens wij teksten schrijven. Zodra alle wensen duidelijk zijn, gaan wij met onze vingers druk tekeer op het toetsenbord. Voor tekstbegeleiding of eindredactie van teksten kunt u ook bij ons terecht.

Interviews

De juiste vragen, dynamiek en een steengoede uitwerking; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd interview. Perfect in te zetten als redactioneel stuk in plaats van een advertentie. Wij vertellen uw verhaal!

Magazines

Hoe leuk is het om uw klanten en relaties een magazine mee te kunnen geven van uw eigen bedrijf? Pakkende teksten, aantrekkelijke beelden en een fantastisch ontwerp. Duynisveld doet het!

Neem contact met ons op voor teksten die doelen bereiken!

Meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer