DIGITAL MEDIA

Blijf niet achter!

In de wereld van marketing en communicatie kunt u er niet omheen; digital media. Het digitale tijdperk waarin wij leven, geeft ons de kans om op uiteenlopende manieren de interactie aan te gaan met klanten en potentiële klanten.

Toch betekent dat niet automatisch dat u overal aan mee moet doen. Wat past bij uw bedrijf, product en doelgroep? Via welke kanalen vindt u die doelgroep en vindt de doelgroep u? Duynisveld geeft antwoord met een helder advies.

Social media

Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin… De social media kanalen schieten als paddenstoelen uit de grond. Handige tools om op een efficiënte manier interactie aan te gaan. Wij bekijken welke kanalen bij u passen en adviseren over effectieve content.

SEO optimalisatie

Het is een drukte van jewelste op de digitale snelwegen. Hoe komen potentiële klanten op uw website terecht? Hiervoor maken wij gebruik van SEO. We zorgen ervoor dat uw webpagina hoog scoort in zoekmachines, zoals in Google.
En dat is een vak!

Webdesign

Een website waar uw doelgroep van smult. Eén die uitnodigt tot het opnemen van contact of het kopen van uw product. Wij ontwikkelen samen met vakkundige ontwerpers verleidelijke websites.

CMS-beheer

Om hoog te blijven scoren in zoekmachines, moet uw website up-to-date blijven. Het regelmatig aanpassen van content houdt de website bovendien aantrekkelijk voor terugkerende bezoekers. Dat kost tijd, energie en de benodigde kennis. Duynisveld beschikt daarover en doet het met plezier.

Webredactie

Een pakkende tekst maakt het verschil. Zeker op een website. De tekst moet uw boodschap vertellen op een heldere en aantrekkelijke manier. Een goede tekst zorgt zelfs voor betere zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Haal het maximale uit uw website!

E-zines

Modern, duurzaam en milieubewust. Dat is een E-zine. Een magazine, maar dan volledig digitaal. Geen drukkosten én onbeperkte oplage. Duynisveld ontwikkelt met plezier aantrekkelijke E-zines.

Onderkent u ook het belang van digitale media? Wij zorgen voor maximaal resultaat.

Meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer