MARKETINGCOMMUNICATIE

Effectieve marketing en heldere communicatie

Efficiënt en effectief communiceren, daar draait het om bij marketingcommunicatie. En dat is een uitdagende combinatie! Wij leveren u een totaalconcept; een succesvolle campagne die de doelgroep raakt, de identiteit en boodschap van uw bedrijf uitstraalt en concrete doelen behaalt.

Wij kennen de kneepjes van het vak, weten waar we moeten zijn en bij wie we moeten zijn. Als communicatiebureau adviseren en begeleiden wij. Duynisveld zorgt voor effectieve marketing.

Projectmanagement

Effectieve marketing ontstaat niet zomaar. Daar is een doordacht plan voor nodig, dat stap voor stap moet worden uitgevoerd. Dat kost tijd, energie en vraagt om expertise. Geef het uit handen, aan de professionals van Duynisveld.

Interne communicatie

Een bedrijf richt zich vaak op klanten en potentiële klanten. Ook als het op marketingcommunicatie aankomt. Maar staan uw medewerkers wel achter uw boodschap? Wij toetsen en verbeteren interne communicatie waar nodig.

Strategische communicatie

Strategische communicatie zorgt voor verandering. Verandering in de manier waarop er naar uw bedrijf, product of dienst wordt gekeken. Wij maken samen met u een helder en realiseerbaar plan om het gewenste imago te bereiken.

Live communicatie

Een advertentie, brochure, website of nieuwsbrief zijn middelen die onder andere worden ingezet als onderdeel van het marketingplan. Maar, wat als u ook van uw evenement een marketingtool kan maken? Bij ons kan dat. Wij vertellen u er graag over.

Marketing

Een totaalconcept of een gedeelte van uw marketingplan; wij zetten ons graag voor u in om beweging te creëren, doelen te bereiken en groei te realiseren. Daar zijn wij als communicatiespecialisten goed in.

Communicatieadvies

Dagelijks zijn wij creatief en leergierig bezig met marketing en communicatie. We zijn up-to-date wat betreft de moderne middelen en koppelen het juiste doel aan het juiste middel. Bent u zelf verdwaald in de wereld van communicatie? Wij helpen u!

Zoekt u een communicatiebureau die “out of the box” voor u denkt?

Neem contact met ons op

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer