Evenementenlocatie De VEILING

Een multifunctionele zaal in het Westland

Vanaf 2019 mogen wij van Duynisveld Events & Communicatie, naast onze vaste werkzaamheden met ons bureau, exclusief alle evenementen verzorgen in Evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk.

In 2018 is De Veiling compleet gerenoveerd tot een moderne evenementenlocatie met een eigentijdse, frisse uitstraling. Sindsdien kan zij zich dankzij haar geschiedenis, haar gunstige ligging en modern ingerichte, multifunctionele zaal misschien wel de meest unieke evenementenlocatie van Westland noemen.

De grote zaal

De reeds gerenoveerde zaal is meer dan geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. U kunt hierbij denken aan personeelsfeesten, bedrijfsjubilea, bruiloften, gala’s, recepties, presentaties en dergelijke.

De multifunctionele zaal is zo ontworpen dat er meerdere sferen aan kunnen worden geboden. Zo kan de zaal met behulp van de aanwezige dubbele gordijnwand stoer, robuust en industrieel gemaakt worden, maar ook stijlvol, chique en modern. De lobby is voorzien van industrieel interieur en dient tevens als ontvangstruimte voor de gasten.

Basisopstelling

De Veiling beschikt over een basisopstelling met (eigen) industrieel interieur en is bovendien voorzien van moderne horecafaciliteiten. Tevens is er een mobiele bar met koelingen en buffetten aanwezig. Bij congressen wordt deze ook wel eens in zijn geheel uit de zaal gehaald en in de ontvangstruimte geplaatst. Zo ontstaat er meer stoelruimte.

Akoestiek

Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk wordt regelmatig geroemd door de goede akoestiek. Tijdens het openingsconcert, met onder andere een omvangrijk orkest, vergeleek de dienstdoende dirigent de akoestiek met die van een concertzaal.

Heeft u interesse in deze evenementenlocatie?
Neem dan contact met ons op.

meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer