Evenementenlocatie De Veiling

Evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk is heropend. Het gebouw heeft een nieuwe naam en een vernieuwde grote zaal. Duynisveld Events & Communicatie mag hier met alle plezier evenementen verzorgen.

Grote zaal
De reeds gerenoveerde zaal is meer dan geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk hierbij aan personeelsfeesten, bedrijfsjubilea, bruiloften, gala’s, recepties, presentaties en dergelijke. De multifunctionele zaal is ontworpen om meerdere sferen aan te kunnen bieden. Zo kan de zaal met behulp van de aanwezige dubbele gordijnwand stoer, robuust en industrieel gemaakt worden, maar ook stijlvol, chique en modern. De zaal is voorzien van zowel zwart wandgordijn als witte voiles en dus flexibel in te richten in elke gewenste stijl.

De ruimte kan door middel van gordijnen op statief worden verkleind op basis van het aantal gasten. De lobby is voorzien van industrieel interieur en dient tevens als ontvangstruimte voor de gasten.

Akoestiek
Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk wordt regelmatig geroemd door de goede akoestiek. Tijdens het openingsconcert, met onder andere een omvangrijk orkest, vergeleek de dienstdoende dirigent de akoestiek met die van een concertzaal.

Bekijk hier de vernieuwde website van De Veiling!

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer