111-jarig jubileum D. van der Steen B.V.

Een gezellig personeelsweekend in Zeeland!

Al 111 jaar zijn zij specialist in meerjarig asfaltonderhoud en binnenstedelijke infrastructuur. Onder de passende slogan 'Still going strong' werden de medewerkers dan ook bedankt voor al hun inzet en hebben wij het personeelsweekend mogen organiseren. Met deze slogan werd dit thema in het communicatietraject van A tot Z uitgewerkt. Zij ontvingen een gepersonaliseerde uitnodiging, aanmelden via online registratie en een kofferlabel op naam met een kamernummer.

Dit personeelsweekend vond plaats in een sfeervol hotel in Burgh-Haamstede en bestond het programma uit een middagactiviteit, feestavond en een overnachting. 

Na de lunch bij een trendy Beachclub aan de Brouwersdam gingen de medewerkers met partner diverse activiteiten naar eerste keuze. Deze activiteiten bestonden uit; Expeditie Robinson voor de echte sportievelingen, met een E-chopper rondtoeren en met 2Cv's een Eenden rally rijden en Zeeland ontdekken. Ook varen op het Grevelingenmeer om zeehondjes te spotten behoorde tot een activiteit. De weergoden waren ons ook goed gezind want de hele dag scheen heerlijk de zon.

Het avondprogramma stond in het teken van een gezellig feest, waar o.a. het duo Wipneus en Pim voor extra feest zorgde. 

Na een uitgebreid ontbijt was eenieder weer vrij om de zondag verder zelf in te delen.

Wij zijn trots en danken de opdrachtgever voor de prettige samenwerking en fantastisch weekend!