Jubileumweekend in Rome!

Boekestijn Elektrotech viert 50-jarig jubileumweekend in Rome met volop hoogtepunten en gezelligheid.

Na een jaar voorbereiding van het 50-jarig jubileumweekend voor Boekestijn Elektrotech was het eindelijk zover. Vrijdag 19 mei zijn we met een groep van bijna 60 medewerkers inclusief de partners naar Rome gevlogen. Nadat we gearriveerd waren bij het hotel, die centraal gelegen ligt midden in het de stad Rome, stond er een welverdiende lunch klaar bij de rooftopbar op de 5e etage met een mooi uitzicht over de stad Rome. De directeur hield een welkomstwoord waarna zij heerlijk gingen lunchen met elkaar.

Op vrijdag en zaterdag zijn we in diverse groepen de highlights van Rome gaan bezichtigen op de fiets, in een golfkar en wandelend met een Nederlandstalige gids. Ook het spelelement mocht niet ontbreken en hebben we een citygame georganiseerd. Met veel humor, enthousiasme werden de opdrachten vervuld en was er een groep de winnaar die het meest origineel was met de video’s en foto’s hadden gemaakt van de lokale bevolking. We hebben veel highlights gezien zoals; Colosseum, Mercati di Traiano, Spaanse trappen, Pittori di strada, Piazza Navona, Pantheon, Piazza Venezia en Vaticaanstad. Met drie verkregen geluk muntjes van de directie heeft de groep ook een wens kunnen doen in de welkbekende Trevi fontein.

In de avond liepen we vanaf het hotel door smalle idyllische straatjes in de hippe volkswijken Monti en Trastevere naar het restaurant voor het diner. 

Als afsluiting van het jubileumweekend reden wij door de Romeinse heuvels naar wijnboerderij Casale Marchese uit het jaar 1713. Op deze bijzondere locatie kregen zij een rondleiding met een lunch en een wijnproeverij. Het was een lunch om van te smullen met de eigen streekproducten van het land waaronder zelfgeproduceerde wijnen, kazen, bruschetta, broden, olijfolie en Italiaanse hammen.

Met een ervaring rijker en de gezelligheid onder elkaar was het tijd om richting vliegveld te gaan en vlogen we weer naar Rotterdam The Hague Airport.

Wij danken Boekestijn Elektrotech weer voor het vertrouwen in ons team en genieten na van de enthousiaste groep.