Verboon Maasland BV bestaat 70 jaar

Personeelsweekend VerboOnwijs leuk weekend!

Wij kregen de geweldige opdracht om een personeelsweekend te mogen organiseren vanwege het 70-jarig bestaan van Verboon Maasland BV in Maasland en J. de Boer rectum in Lienden. Omdat zij twee locaties hebben in het land kozen wij locatie Breda zodat de reistijd voor iedereen vrijwel gelijk was. Middels een Save the Date en uitnodiging per post hebben veel medewerkers zich aangemeld voor het VerboonOnwijsleuk Weekend!

Zij meldden zich aan via een website onlineregistratie en hadden de keuze uit een aantal activiteiten zowel actief als semiactief. Na de aanmelding ontvingen de medewerkers met eventuele partner een minikoffertje met daarin een kofferlabel, reistandenborstel en minitandpasta om de sfeer te verhogen naar het weekend toe. 

Zaterdag begon de start van het weekend met een heerlijke lunch in Hotel Van der Valk Hotel waarna de activiteiten plaatsvonden. De koffers werden in ontvangst genomen en gebracht naar de hotelkamers terwijl de gasten de activiteiten gingen doen. Een groep ging varen, een aantal met een E-chopper toeren en ook twee verschillende sportieve activiteiten zoals Expeditie Robinson en een telefoontje uit het verleden, midden in het centrum van Breda. Na de activiteiten was de groep weer compleet en was er gelegenheid voor de middagborrel.  Er werden veel enthousiaste verhalen verteld wat ook de sfeer weer verhoogde.

Na een opfrismoment volgde de feestavond met een culinair warm- en koudbuffet. Met een geweldige coverband en een Hollandse zanger was de sfeer optimaal. Daarbij ook als entertainment twee hilarische kappers en een visagiste waar de gasten voor deze avond een geheel ander ‘opvallend’ kapsel konden krijgen en een nieuwe look met make-up. Het was leuk om naar te kijken en om gekapt te worden.  

De volgende ochtend was er een heerlijk uitgebreid ontbijt en ging een ieder weer met een voldaan gevoel naar huis. Wij kijken terug op een geweldige groep die met veel enthousiasme en dankbaarheid naar de werkgever van dit aangeboden weekend hebben genoten. 

Kortom, het was weer een geweldige editie van het VerboonOnwijs leuk Weekend! Onze eventplanners hebben deze opdracht met veel plezier verzorgd!