Snijpunt 25-jarig jubileumfeest

Feestelijk bedrijfsjubileum van 25-jarig bestaan Snijpunt met stijlvolle ontvangst en spetterende entertainment

Wij hebben het 25-jarig bedrijfsjubileum van Snijpunt uit De Lier mogen organiseren in locatie De Oude Kerk te Naaldwijk. Snijpunt is dé specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa.  

Circa 250 relaties, medewerkers, familie en vrienden werden verwelkomd door stijlvolle dames op hoog niveau. Zij kregen een prosecco en een led armband met het logo van Snijpunt 25 jaar aangeboden door twee silver shiny gastvrouwen. 

De avond begon met een officieel gedeelte waarin presentatrice Hélène Hendriks de heren Marco Romein, Mark vd Salm en Jelte van Kammen interviewde over 25 jaar Snijpunt. Na het interview nodigde Hélène Hendriks alle gasten uit om de arm omhoog te houden met de led armband en gelijker tijd werden deze in de logokleuren blauw en groen verlicht.

Met een professionele coverband, verse groente crudité, cocktailbar, verrassende culinaire hapjes, entertainment girls en een DJ als afsluiter van de avond was het een geslaagd feest.  

De foto’s en aftermovie zeggen genoeg. Wij danken Mark van der Salm en Ruben Verouden van Snijpunt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.