COMMUNICATIE

Wat communiceert u aan potentiële klanten?

Communicatie vindt plaats op vele manieren. Verbale en non-verbale communicatie, geschreven en gesproken communicatie, communicatie middels beelden… Eigenlijk is alles in uw bedrijf een communicatiemiddel, waarmee u een verhaal vertelt. Wat is uw boodschap en hoe geeft u daar vorm aan? Komt de boodschap daadwerkelijk zo over op potentiële klanten en heeft dat het gewenste effect?

Duynisveld; communicatiespecialisten met passie

Wij zijn als creatief communicatiebureau experts in het vertalen van uw boodschap naar de buitenwereld. Of het nu gaat om het (her)ontwikkelen van een huisstijl, het bedenken en uitvoeren van een effectieve marketingcampagne of het verbeteren van uw communicatiestrategie. Wij zetten u in beweging. Samen bepalen we de doelen en de middelen. Wij zijn uw ervaren adviseur en gids in deze dynamische wereld!

De opties in de wereld van communicatie zijn eindeloos!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dat is begrijpelijk. Want wat is nu een effectieve manier om uw doel te bereiken? Een nieuwe website? Misschien een persbericht of advertentie? De onthulling van uw logo middels een bijzonder evenement? Hoe moet dat logo er eigenlijk uitzien, wat past bij zowel het bedrijf als de doelgroep?

Duynisveld neemt graag de regie in handen. Klinkt dat als muziek in de oren? Wij komen graag bij u langs!

neem contact met ons op

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer