Evenementen

Bent u graag gast op uw eigen evenement?

Een feestje organiseren is een hele opgave. Tenminste, als u het echt goed wilt doen. Of het nu een bedrijfsopening, personeelsfeest, bedrijfsuitje of relatiedag betreft, er komt veel bij kijken. Van de vergunningaanvraag tot en met de toiletvoorziening, van de uitnodiging tot en met de verslaglegging en alles ertussenin. Probeer dan nog maar eens te genieten van uw eigen evenement…

Duynisveld; omdat evenementen organiseren een vak is

Duynisveld is een specialist in event management. Al twee decennia lang zetten wij ons gepassioneerd en met plezier in, om van uw event of feest een unieke beleving te maken. Afgestemd op uw wensen, ideeën en budget. We nemen u vakkundig de gehele organisatie uit handen en leveren daarmee een totaalconcept. Wilt u zelf meer betrokken zijn en alleen bepaalde aspecten uit handen geven? Ook dat is mogelijk, want wij zijn flexibel.

Unieke evenementen met een boodschap

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We houden niet van standaard en creëren daarom elke keer weer een uniek feest of evenement, persoonlijk afgestemd op u en uw gasten. Welke boodschap u ook wilt overbrengen, wij zorgen ervoor dat uw event die boodschap ademt. Als wij een lege bedrijfshal binnenlopen die omgetoverd moet worden tot sfeervolle evenementenlocatie, begint ons hart al sneller te kloppen. Dit is een uitdaging die we enthousiast aan gaan! Wilt u ook een op maat gemaakt feest, waarop u zelf volledig kan genieten zonder organisatorische zorgen? Onze event planners staan graag voor u klaar.

Laat de voorpret vast beginnen en maak vrijblijvend een afspraak!

neem contact met ons op

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden| Privacy statement| Disclaimer