teambuildingsuitje

Uw bedrijfsuitje als investering, in plaats van een kostenpost?

Communicatie en samenwerking zorgen ervoor dat de band tussen collega's wordt versterkt. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit.

Een gezellig dagje weg met uw personeel. Van spectaculaire hindernissen in de wei tot solextours in de polder, van GPS-speurtochten in iedere mogelijke stad tot Tuk-Tuk Challanges en sloepvaren in de grachten. Of doet u liever inspannende activiteiten op het strand? In 20 jaar hebben wij een netwerk opgebouwd waardoor werkelijk alles mogelijk is!

'Houdt u van keiharde competitie of doet u liever een
semi-actieve activiteit?'

Wij helpen u uit de brand! Uw signalen en wensen zetten wij om in een compleet voorstel voor een memorabel teambuildingsuitje. Met twee decennia aan ervaring weten we dan ook precies waar we aan moeten denken en waar we op moeten letten. Dan kan u zelf ook nog genieten van de dag, samen met uw personeel.

Sneak Peeks in aanloop naar uw personeelsuitje

Het is natuurlijk altijd leuk om de genodigden vooraf een beetje te triggeren. Dit kunnen wij doen met behulp van diverse Sneak Peeks. Een digitale uitnodiging met een hint naar de activiteit? Een gadget gebaseerd op de locatie, activiteit of het avondprogramma? Een SMS naar alle genodigden met een hint over de activiteit? U kunt het zo gek niet bedenken, wij staan te popelen om met deze creatieve aspecten aan de slag te gaan.

Uniek randentertainment

Om het concept nog completer te maken, zouden we een animator tot ‘gezicht’ van het uitje kunnen benoemen. Deze persoon kan tijdens het Sneak Peek traject ook een grote rol spelen. Hij of zij zou een videoboodschap in kunnen spreken om de genodigden nog meer te triggeren. Deze animator is dan tevens de host/hostes tijdens het personeelsuitje. Er zijn uiteraard nog vele andere mogelijkheden bespreekbaar.

Neem contact met ons op voor een creatieve en op maat gemaakte invulling van uw uitje!

meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer