BEDRIJFSEVENEMENT

Een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat wordt…

Bij een bedrijfsopening, jubileum, fusie of productlancering hoort natuurlijk een feestelijk evenement. En laten wij daar nu helemaal in thuis zijn! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsopening of -feest blijft hangen. Dit doen wij door een sfeervol event te organiseren waarop uw gasten zich amuseren en waar uw boodschap in de stijl van het bedrijf wordt overgedragen. Kortom, een evenement dat meteen als marketingtool dient. Eventmarketing wordt namelijk steeds belangrijker.

Geniet van uw eigen evenement

Uiteraard zorgen we voor een soepel verloop van het evenement. Met een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek leiden wij de dag of avond in goede banen. Op deze manier kunt u zich focussen op de gezelligheid, uw werknemers, klanten en/of zakenrelaties. Dat vinden wij logisch en dat mag u verwachten van een evenementenbureau.

Uw unieke bedrijfsopening of -feest maakt ons onderscheidend

Geen evenement georganiseerd door Duynisveld is hetzelfde, dat maakt ons echt onderscheidend. Wij houden niet van standaard en vertalen liever uw gedachten en ideeën naar een authentiek en realiseerbaar plan. Tast u juist in het donker en zoekt u inspiratie? Onze event planners zetten het licht voor u aan en laten u kennismaken met de voor u interessante mogelijkheden en opties.

Een evenement als marketingtool

Een bedrijfsopening of bedrijfsevenement is meer dan een feest. De boodschap van het evenement maakt deel uit van uw marketingstrategie. Die boodschap komt overal tot uiting, van de uitnodiging tot en met de locatie, van het programma tot en met de catering. Zo maakt uw evenement deel uit van uw marketingstrategie. Dat is de kracht van Duynisveld!

Belastingtechnisch voordelig een bedrijfsfeest organiseren? Wij vertellen u graag meer over de werkkostenregeling!
meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2024 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer