DUYNISVELD EVENTS & COMMUNICATIE

Prettig kennis te maken!

Wij zijn Duynisveld Events & Communicatie. Een evenementenbureau én allround communicatiebureau in één! Wij vinden dat namelijk de perfecte combinatie. Evenementen en communicatie kunnen elkaar enorm versterken.

Ons gemotiveerde team van event planners is zowel de particuliere als zakelijke markt van dienst. Met passie gaan wij dagelijks nieuwe uitdagingen aan. Bij Duynisveld is geen dag hetzelfde. Gelukkig maar, want wij creatievelingen houden wel van een beetje afwisseling. 

Evenementen

De evenementen en feesten die wij organiseren zijn uniek en op maat gemaakt. Het maakt niet uit of het een groot, zakelijk congres betreft of een informele verjaardag in intieme setting. Wij hebben een uitgebreid, betrouwbaar netwerk bestaande uit professionele leveranciers. Hierdoor zijn wij niet beperkt in interieur, catering of locatie. Het stelt ons in staat om evenementen en feesten te organiseren met een persoonlijke touch. Uniek en bijzonder event management.

We zitten vol originele ideeën en stimuleren onze creativiteit door het bezoeken van beurzen en branchebijeenkomsten. Wij zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends op het gebied van evenementen en feesten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee, geven wij antwoord op al uw vragen!

Communicatie

Al twee decennia lang bevinden wij ons in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Voor de meeste bedrijven valt het niet mee om de juiste communicatieplannen en marketingstrategieën te ontwikkelen. Dat vinden wij niet gek. Dit is een branche die continu aan verandering onderhevig is.

Als communicatiespecialisten weten wij wat er speelt. Met jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en gezonde passie, ondersteunen, begeleiden en ontlasten wij bedrijven. Met plezier, want dát maakt het verschil.

Zo, nu weet u iets meer over ons. Nu willen wij graag meer over u weten. Maakt u gerust eens een afspraak!

Maak een afspraak

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer