PERSONEELSFEESTEN

Personeelsfeesten die het verschil maken

Uw personeelsleden maken uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om hen eens in het zonnetje te zetten. Een standaard borreluurtje of etentje, dat moet origineler kunnen! Liever organiseren we iets speciaals, iets unieks. Of het nu een middag betreft of een heel weekend, wij realiseren een onvergetelijk personeelsfeest. Dat staat vast! Liever een bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten om de banden nog weer net even iets aan te sterken? Geen probleem, maak kennis met ons ruime aanbod aan ideeën. 

Personeelsuitje, teambuilding of personeelsweekend?

Wat het is, maakt ons niet uit. Groot of klein, wij regelen van begin tot eind de meest originele feesten, uitjes en weekenden, of een gedeelte daarvan, u zegt het maar. Wij leveren maatwerk, volledig afgestemd op uw bedrijf en personeel. En op de boodschap die u met uw bedrijf wilt overbrengen. Met een grote glimlach, want hier genieten wij van!

Hoe organiseert u een personeelsfeest?

Personeelsverenigingen en HR-afdelingen krijgen vaak de opdracht om ‘maar even’ een personeelsfeest of bedrijfsuitje te organiseren. Bij Duynisveld geloven we echter dat organiseren een vak is. Het kost veel tijd en energie, zowel voorafgaand, tijdens als na het event. Tenminste, wel als je het goed wilt doen. De leden van de personeelsvereniging en de werknemers van de HR-afdeling mogen toch ook genieten van het feest?

Neem daarom vrijblijvend contact op. Dan kan iedereen genieten van uw personeelsfeest.

neem contact met ons op

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer