PRIVÉFEESTEN

Help! Ik organiseer een feest!

Een verjaardag, jubileum of bruiloft; allemaal redenen voor een feest! Maar waar begint u eigenlijk? Er moet een geschikte evenementenlocatie gezocht worden, stijlvolle aankleding, wat doen we met de catering en laten we een artiest optreden? Vergeet ook de uitnodigingen niet, de garderobe- en toiletvoorzieningen, is alles wel brandveilig? U zou er zenuwachtig van worden, niet echt een goed begin van uw feest, vindt u niet?

Het feest kan beginnen…

Wij helpen u uit de brand! Met twee decennia aan ervaring weten we dan ook precies waar we aan moeten denken en waar we op moeten letten. Tijdens uw event zal een ervaren partymanager alles begeleiden en het draaiboek beheren. Dan kan u zelf ook nog genieten van het feest of uw bruiloft.

Duynisveld organiseert en maakt verschil

Dat alles op rolletjes loopt en u alle zorgen uit handen wordt genomen, dat is mooi. Nóg mooier is, is dat het ook een uniek en persoonlijk feest wordt. Zo een waar nog lang over nagepraat wordt, wij laten de organisatorische kant soepel verlopen. Daarnaast leggen wij de focus op de individuele invulling van uw feest. Of het nu een themafeest betreft, van Moulin Rouge tot Ibiza, wij zorgen dat het plaatje compleet is. Voor 50 man of voor 500 man, in de achtertuin, op een luxe partyschip of in een lege bedrijfshal, Duynisveld regelt het.

Neem contact met ons op voor een creatieve en op maat gemaakte invulling van uw event!

meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer