PRIVÉFEESTEN

Help! Ik organiseer een feestje!

Een verjaardag, jubileum of bruiloft; tijd voor feest! Maar waar begint u eigenlijk? Er moet een geschikte evenementenlocatie gezocht worden, stijlvolle aankleding, wat doen we met de catering en laten we een artiest optreden? Vergeet ook de uitnodigingen niet, de garderobe- en toiletvoorzieningen, is alles wel brandveilig? U zou er zenuwachtig van worden, niet echt een goed begin van uw feest, vindt u niet?

Het feest kan beginnen…

Wij helpen u uit de brand! Want weet u dat onze event planners juist genieten van de hele organisatie? Met twee decennia aan ervaring weten we dan ook precies waar we aan moeten denken en waar we op moeten letten. Laat dat maar aan ons over! Dan kan u zelf ook nog genieten van het feest of uw bruiloft, wel zo fijn.

Duynisveld organiseert en maakt verschil

Dat alles op rolletjes loopt en u alle zorgen uit handen wordt genomen, dat is mooi. Nóg mooier is, is dat het ook een uniek en persoonlijk feest wordt. Zo één waar nog lang over nagepraat wordt. De organisatorische kant, die laten wij soepel verlopen. Wij leggen daarnaast de focus op de individuele invulling van uw feest. Of het nu een themafeest betreft, van Moulin Rouge tot aan Ibiza, wij zorgen dat het plaatje compleet is. Voor 50 man of voor 500, in de achtertuin, op een luxe partyschip of in een lege bedrijfshal, Duynisveld regelt het.

Neem contact met ons op voor een creatieve en op maat gemaakte invulling van uw feest!

meer weten?

© Duynisveld Events & Communicatie 2018 | Algemene Voorwaarden| Privacy statement| Disclaimer