Vijf tips voor een geslaagd bedrijfsfestival

Is het binnenkort tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Of is er iets te vieren, zoals een bedrijfsjubileum of -opening? Geef hier een hippe en originele invulling aan en denk eens aan een bedrijfsfestival. Wij geven je alvast vijf tips.

1. Omzeil de Werkkostenregeling
Organiseer uw bedrijfsfestival op uw bedrijf. Dan vallen alle funevenementen buiten de regeling. Laten wij event planners daar nu expert in zijn: wij toveren uw bedrijfshal om tot waanzinnige feestlocatie of parkeerplaats tot festivalplein inclusief sfeervolle tent en decoratie.

2. Houd iedereen tevreden
Tijdens een bedrijfsfestival gebeurt er op hetzelfde moment op verschillende plaatsen iets. Samen met u stellen wij een programma samen met divers entertainment en foodtrucks. Met een tijdschema communiceren we wat, wanneer er iets gebeurt.

3. Verras jong en oud
Een bedrijfsfestival is de ultieme gelegenheid om niet alleen de medewerkers te verrassen, maar ook hun partners en kinderen. Goed om een positief gevoel over te brengen en de medewerkers (elkaar) beter te laten leren kennen.

4. Combineer met een open dag
Voorafgaand of tijdens het bedrijfsfestival kunt u een open dag organiseren. Alle festiviteiten vinden immers toch al op de locatie plaats, dus dit is een leuke gelegenheid om een kijkje in de keuken te geven aan relaties of familie van het personeel.

5. Communiceer
Door communicatie te integreren in uw event, kunt u op een positieve manier uw bedrijf in beeld brengen of een bepaalde boodschap overbrengen. Door uw gasten te laten tweeten over het event met een speciale hashtag bijvoorbeeld. Plaats een selfie wall waardoor mensen zelf foto’s op de Facebookpagina van uw organisatie plaatsen of regel een fotograaf (met greenscreen). Door schermen op het festivalterrein te plaatsen met live beelden, motiveert u uw gasten om deel te nemen.

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer