Vijf tips voor een geslaagde relatiebijeenkomst

Een relatiebijeenkomst is een mooie gelegenheid voor een persoonlijk ongedwongen contactmoment met uw klant. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw klant deze relatiemiddag ook echt als nuttig ervaart? Hoe zorgt u ervoor dat de klant positief op uw evenement terugkijkt? Wij geven u 5 tips.

1. Maximaal een halve dag
De duur van de perfecte relatiebijeenkomst is maximaal een halve dag. Relaties hebben het ook druk en tijd kost geld. Voor een bijeenkomst die de hele dag in beslag neemt, maken relaties over het algemeen geen tijd vrij. 

2. Thema
Een inhoudelijk thema met een of meerdere goede sprekers maakt uw relatiebijeenkomst memorabel. Het doel van het event is dat er over nagepraat wordt. Een goede spreker kan uw boodschap op je juiste, pakkende manier overbrengen. 

3. Interactie
Interactie tussen u en uw gasten en interactie tussen uw gasten onderling, is een belangrijke factor voor een succesvolle relatiebijeenkomst. Kennis delen en overbrengen is voor veel mensen de reden dat zij naar relatiebijeenkomsten gaan. Maak hier dus ook gebruik van.

4. Act
Een entertainment act brengt uw relatiebijeenkomst naar een hoger niveau. Creëer herinneringen en breng uw boodschap op een leuke en verrassende manier over. Ook is het mogelijk om een act volledig op uw bedrijf en uw inhoudelijke thema af te stemmen. 

5. Informele lunch of borrel
Sluit uw relatiebijeenkomst af met een informele lunch of borrel. Voor netwerken maakt uw relatie altijd tijd vrij.

Meer informatie over het organiseren van een relatiebijeenkomst? Neem contact op met onze ervaren event planners. 

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer