25-jarig jubilaris Sander in the Spotlight bij WBE

Jubileumfeest met een Aziatisch tintje

In opdracht organiseerde wij een bijzonder jubileum bij WBE ter ere van Sanders 25 jaar lange toewijding aan het bedrijf. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we een lege werkloods omgetoverd tot een betoverende feestruimte met een Aziatisch thema, een eerbetoon aan Sanders Aziatische roots.

De uitnodigingen waren ontworpen in een prachtige Aziatische stijl, met rode en goudkleurige lampionnen die de sfeer van het feest aankondigden. De dresscode “A Touch of Red” voegde een extra element van stijl toe aan de avond. Binnen in de loods werden gasten verwelkomd door een adembenemende inrichting, met brug en een vijver vol met lelies, rode lampionnen die de ruimte verlichtten en exotische bloemen verwerkt in grote eye-catchers van bloemstukken. Een cocktailbar bood heerlijke exotische cocktails aan, terwijl een uitgebreid Aziatisch buffet de smaakpapillen verwende. Het feest was niet alleen een viering van Sanders werkjubileum, maar ook een nostalgische reis naar de jaren ‘90, met discoballen die de dansvloer verlichtten en optredens van artiesten zoals een lookalike van Bono en de Diva’s of Dance.

Het hoogtepunt van de avond was het moment waarop Sander in de spotlight werd gezet, omringd door collega’s, familie en vrienden die zijn prestaties en toewijding vierden gedurende de afgelopen 25 jaar. Het was een geslaagde feestavond vol vreugde, herinneringen en waardering voor een gewaardeerd lid van het WBE-team.