25-jarig Jubileumfeest voor GJ, Dé HR-Partner

Vrienden van Amstel Live in het Westland!

Het nieuwe jaar is voor ons goed begonnen. We hebben een mooi 25-jarig Jubileumfeest mogen organiseren voor GJ, Dé HR-Partner. Het thema werd GJ Live! De grote zaal in locatie De Veiling werd helemaal omgetoverd tot Vrienden van Amstel Live! De gasten die binnen kwamen waande zich in de sferen van een gezellig Amsterdams café. De klant wilde een spetterend feest en wij mogen wel zeggen, dat hebben zij ook zeker gehad.

Het interieur was kleurrijk en sfeervol ingericht met Amsterdamse huisjes en werd daarmee voor een avond de grootste kroeg van het Westland. Deze feestavond werd opgeluisterd door de zingende DJ Chris. Singer in Suit. In het midden van de bar zong hij bekende veelal bekende Hollands talige meezingers en was interactief met het publiek.

Directeur Remmert Keizer hield een speech over het 25-jarig bestaan van zijn bedrijf en bedankte zijn rechterhand van het eerste uur, Monique Barendse, alle collega’s en mede directielid Niels Slieker. Na een mooi toostmoment waarbij Remmert iedereen een gezellige avond toewenste, trapte coverband The Tour het feest af en speelde welbekende top 40 hits waar al snel op gedanst werd. Tussendoor konden de gasten heerlijk genieten aan een grote diversiteit van hapjes, zoals broodje hamburgers, pizza’s, een echte automatiek voor een kroket, frikandel of kaassoufflé en een zakje friet. Genoeg lekkers naast een verfrissend drankje. 

Als artiest van deze avond trad Ruth Jacott op en oh yeah, that lady rocks!  Wat een powervrouw en wat een geweldig optreden waarbij vrijwel iedereen mee danste en -zong.

Een van de mooie herinneringen aan deze avond werd vastgelegd door een fotoshoot in de Photobus. Met allerlei feestelijke attributen die men kon gebruiken, kwamen de leukste foto's er uit rollen die men ook direct kon meenemen.

Wij hebben weer een fijne samenwerking gehad met de GJ-DÉ Hr-partner en zijn dankbaar voor hun vertrouwen.