een exclusieve avond

40-jarig jubileumfeest WBE Group

Na een maandenlange voorbereiding heeft Duynisveld Events & Communicatie op 8 april jl. het 40-jarig jubileum van WBE Group mogen organiseren.

Al vroeg in het uitnodigingsproces werden de genodigden middels een Save the Date getriggerd om de datum van dit evenement vrij te houden. Bij de uitnodiging ontving men een exclusief met LED-verlichting voorziene VIP-polsbandje met een unieke registratiecode. Met deze code kon men zich digitaal registreren waarbij het VIP-polsbandje toegang verleende tot het evenement.

Het evenement stond in het teken van een exclusieve avond waarin iedereen een VIP was. Steltlopers, garderobedames en champagnedames, gestyled in de kleuren van WBE, heetten de gasten een speciaal welkom. Het interieur zorgde voor een WOW-effect bij binnenkomst.

Ceremoniemeester Jeroen Toet opende de feestavond met het aankondigen van de directeur van WBE Group. Er werd teruggeblikt op 40 jaar WBE Group. De gasten werden gevraagd de VIP-polsbandjes omhoog te houden en bij het opnoemen van de WBE slogan ‘Groen is de Basis’ kleurde alle VIP-polsbandjes groen. Na een druk op de knop begon een spraakmakende jubileum-lasershow in alle mogelijke kleuren wat voor een unieke ervaring zorgde.

Gedurende de avond was er een ruime keuze aan culinaire hapjes middels live cooking van vlees-, vegetarische-, tapas en Italiaanse gerechten. Ook een wijn-, koffie-, sushi- en cocktailbar mocht deze avond niet ontbreken.

Er was een mooie line-up met muzikale afwisseling. Saxofonist Mr.Saxo-B en DJ Laurenzo ‘beten de spits af’, gevolgd door optredens van sensationele coverband Session, dance-act Female Fusion en als absolute hoogtepunt een optreden van de enige echte Guus Meeuwis met band!

Duynisveld Events & Communicatie is trots op het eindresultaat en heeft wederom genoten van alle aspecten rondom eventmanagement. Van niets, iets maken is dan ook wat zij het liefst doet.

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer