50-jarig jubileumweekend Heyl

"Vier het gouden jubileumweekend van Heyl met vijf decennia van vriendschap, herinneringen en succes!"

In het najaar organiseerden wij een onvergetelijk bedrijfsjubileumweekend ter ere van het 50-jarig bestaan. Dit bijzondere evenement bracht Nederlandse en Duitse medewerkers, samen met hun partners, samen voor een weekend vol festiviteiten en teambuilding.

Op zaterdagmiddag na een heerlijke lunch begon de teambuildingsmiddag op een prachtige locatie midden in de natuur. De deelnemers hadden de keuze uit een actief, semi-actief of passief programma, variërend van een uitdagende klimwand tot een ontspannende GPS-tocht. Een animatieacteur zorgde voor extra humor en begeleiding gedurende de dag.

 's Avonds werden de gasten verwend met een stijlvol diner gevolgd door een spetterende feestavond. Het thema "A Touch of Gold" zorgde voor een extra feestelijke sfeer, met gouden accessoires als hoedjes, stropdassen en brillen bij binnenkomst.

Het entertainmentprogramma was divers en verrassend, met een Nederlandse coverband, een Duits trio dat de beste Duitstalige schlagerhits bracht, een spetterende Helene Fischer tribute act, betoverende showgirls en een fotobooth om herinneringen vast te leggen.

Overnachtingen in een comfortabel hotel met ontbijt hebben wij geregeld, evenals het vervoer vanuit Nederland naar het hotel in Duitsland. Op zondag werd de terugreis onderbroken voor een smakelijke lunch bij een hippe foodtruck midden in een bos, waar gasten konden genieten van een broodje braadworst met een verfrissend drankje.

Het jubileumweekend was een groot succes en alle aanwezigen waren dankbaar voor het gedenkwaardige cadeau van de werkgever. Wij willen onze klant hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons bureau en kijken terug op een fantastische viering van 50 jaar succes en samenwerking.