90-jarig bedrijfsjubileum best fresh group

Best Freshtival Open Dag & Feestavond

Op 1 september jl. hebben wij in samenwerking met Best Fresh Group het 90-jarig bedrijfsjubileum van deze organisatie mogen verzorgen. Dit 'Best Freshtival' bestond uit een Open Dag in het prachtige bedrijfspand en een Feestavond in een bijzondere feesttent. 

Tijdens de Open Dag kreeg het personeel de kans om het mooie bedrijf te laten zien aan familie en vrienden. De indrukwekkende loods werd aangekleed met een 750 meter lange loper om de gasten langs de route te begeleiden. Op diverse plaatsen was er een Horeca Plein om de gasten van een lekker drankje en fruitig hapje te voorzien. 

's Avonds was het tijd voor een feestelijk jubileumfeest in de feesttent op het nabijgelegen veld. Het industriële interieur hebben wij gedecoreerd met kleurrijke groenten- en fruitproducten van Best Fresh Group. Gedurende de avond was er een ruime keuze aan hapjes middels diverse hippe foodtrucks en live cooking buffetten. Ook het cateringconcept stond in het teken van de producten van Best Fresh Group. Buiten onder de stretchtent heerste een heerlijke relaxte sfeer. 

Optredens van de spectaculaire coverband Session, Mr. Saxo-B en Trijntje Oosterhuis maakten de avond compleet!

Duynisveld Events & Communicatie mocht voor deze gelegenheid ook het uitnodigingsproces verzorgen. Middels een hardcopy Save The Date en Uitnodiging werd de gasten gevraagd zich aan te melden via een speciale registratiewebsite. Vervolgend kregen zij hun persoonlijke festivalpandje, wat meteen het toegangsbewijs was voor de feestavond.

Duynisveld Events & Communicatie is trots op het eindresultaat en dankt Best Fresh Group voor de zeer prettige samenwerking.

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer