Bling bling Discoparty

Een sprankelend jubileumfeest!

Medio april hebben wij een discofeest mogen organiseren voor een jubilaris die 25 jaar in dienst is bij zijn werkgever. Zijn wens was een feest met als thema ‘Disco’.

Nou, dat heeft hij geweten. In opdracht van de klant hebben wij een concept bedacht in het thema disco en het tot in details uitgewerkt en uitgevoerd. Het feest was op de locatie van het bedrijf met een inrichting waar je je zo in het disco tijdperk waande. Discoballen in alle verschillende formaten, XXL vazen in disco stijl met kleurrijk bloemwerk. Een verlichte dansvloer voor het podium die natuurlijk niet mocht ontbreken, verlichte statafels in de kleurrijke roze neonkleuren ect.

Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd door discogirls, prosecco en vastgelegd door de fotograaf. Het feest kon beginnen.

Na een uitgebreid buffet waarbij een DJ achtergrond muziek draaide werd het tijd om de verlichte discovloer te gaan vullen. Bij het eerste nummer van de coverband stond in no time de dansvloer vol tot vrijwel het einde van het feest. Als klap op de vuurpijl werd iedereen verrast door een geweldig optreden van 2 Unlimited met wereldhits als; No Limits, Get ready!, Real Things. Hoe gaaf was dat. 

Het was een feest waar wij graag op terugkijken en bedanken onze trouwe klant weer voor de mooie opdracht!