ROtterdam The Hague Airport

Een afscheidsfeest in stijl

Na maanden van voorbereiding hadden wij de eer om het afscheidsevenement van de CEO van Rotterdam Airport te organiseren.Jarenlang werkte de CEO op de luchthaven. De grootste hangar was een unieke en geschikte locatie voor dit evenement.

De opbouw begon twee dagen voorafgaand aan het evenement. De hangar werd omgetoverd tot een stijlvolle locatie. Op verzoek hebben we een concept bedacht waarbij diversiteit van aspecten elkaar versterkte. Eén ding was zeker: het moest stijlvol en chic zijn. Rondom de locatie waren drie luchtvliegtuigen gepositioneerd als echte blikvangers!

Er was een receptie voor gasten uit het bedrijfsleven, de politiek van Rotterdam en twee voormalige ministers. Het muzikale entertainment werd verzorgd door een combinatie van The Hague Residence Orchestra en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een cabarettrio voerde een persoonlijk afscheidsnummer uit voor de CEO.

's Avonds was er een feest voor medewerkers, die hun CEO op verschillende originele manieren bedankten. Het muzikale entertainment werd verzorgd door een DJ, een saxofonist en een spectaculaire coverband.

We zijn erg trots op het eindresultaat, van lege hangar tot een prachtige locatie!

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer