Italo Disco Night voor jubilaris Marcello.

Via de strada Marcello in Italiaanse sferen belanden.

Van een trouwe klant kregen wij weer de opdracht om een mooi feest te organiseren voor een jubilaris die 25 jaar in dienst is. Voor jubilaris Marcel, die een groot fan is van Italo disco muziek, was het thema al snel bedacht en werd het een ‘Italo Disco Night‘.

Het begon al bij het uitnodigingsproces. Marcel met drie collega’s, die 12,5 jaar in dienst zijn, werden uitgenodigd voor een fotoshoot. In een Italiaans pak, zonnebril en hoed heeft de fotograf leuke foto’s gemaakt die wij gebruikt hebben voor de uitnodiging in de vorm van een A-5 Italian Style magazine.

Op de feestavond kwamen de gasten via de ‘strada Marcello’ binnen en werden verwelkomd met een glaasje prosecco waarna zij in een andere wereld stapte met Italiaanse sferen. Het plafonddoek als sterrenhemel deed de gasten denken aan een zwoele zomerse nacht in Italië.

In het stijlvolle interieur stond een culinair warm- en koud buffet en kon men genieten van de aller heerlijkste Italiaanse gerechten en na het dessert werd het tijd voor Party!

Dj Gustav draaide Italo discomuziek en topcoverband The Tour speelde de bekendste hits uit aller tijden. De mystery guest was Ken Laszlo. Hij kwam speciaal uit Italië gevlogen en trad op voor zijn grootste fan Marcel en zijn gasten. De avond was compleet voor Marcel en hij voelde zich heel vereerd dat zijn werkgever dit allemaal speciaal voor hem had georganiseerd.

En wij natuurlijk ook omdat wij zijn werkgever hebben kunnen ondersteunen in de organisatie van dit complete feest. Er zijn weer mooie herinneringen gecreëerd!