jubilaris in de spotlight voor 1 dag

‘Queen of the Day’ Party 

Voor een trouwe klant kregen wij de opdracht om een feest te organiseren voor een jubilaris die 25 jaar in dienst is en tevens gaat genieten van een welverdiend pensioen. Voor jubilaris Marianne, die heel bescheiden is, bedachten wij met de klant een thema om haar voor één avond in de spotlights te zetten. Het werd een heuse ‘Queen of the Day’ party!

In een stijlvolle Bentley S2 uit 1960, kwam Marianne aanrijden naar de locatie van het feest waar zij bij aankomst verwelkomd werd door een lakei en haar collega’s met partner. Zij werd ‘officieel’ door de lakei gekroond en kreeg zij een koningsmantel en een kroon op. Via een oranje loper werden de gasten met ‘Queen Marianne’ voorop, door de lakei naar de feestruimte begeleid. 

In de feestruimte stond er een koninklijke troon waar Marianne plaats nam en alle felicitaties in ontvangst nam. Haar persoonlijke lakei week niet van haar zijde en liep als een ‘schaduw’ achter haar aan.
Later op de avond werd ‘Queen’ Marianne ook hartverwarmend toegesproken door de ‘burgermeester van de (Maas)dijk’ waar zij woont.  Het was een onvergetelijke speech die zo nu en dan wel even hilarisch was. 

De zaal was ingericht in de koninklijk oranje tinten en gedurende het event kon men volop genieten van all-round coverband Piano & Co, DJ MARXX en Voulez Vous ABBA tribute. Het nummer ‘Dancing Queen’ mocht uiteraard niet ontbreken voor Marianne en iedereen zong ook uit volle borst mee. Onze huisfotograaf Rolf heeft deze avond weer vast mogen leggen zodat zij nog lang kan nagenieten van dit jubileumfeest. Dit feest, maakte samen met heerlijke borrelhapjes en een culinair warm- en koud buffet de avond compleet.

Het jubileumfeest was één groot succes en vooral ‘Queen’ Marianne zal het zich nog lang heugen.