Jubileumtour Willeke Alberti ook in Poeldijk

Jubileumconcert in locatie De Veiling!

Het team van Duynisveld Events vernam via de media dat er een jubileumtour 75 jaar zou komen van Willeke Alberti.  Omdat Willeke  een van de vele bekende artiesten is waar wij eerder prettig mee samen hebben gewerkt, wilde wij daar graag ook een onderdeel zijn van haar jubileumtour. Wij hebben samen met sponsors voor het middagconcert, WEBOMA, GJ-de HJ partner twee concerten gerealiseerd in evenementenlocatie De Veiling te Poeldijk.  Op donderdagmiddag 21 april jl. gaf Willeke Alberti, dank zij de sponsors speciaal een gratis concert voor de ouderen en vrijwilligers van Vitis Welzijn.

In de avond gaf Willeke Alberti gaf zij haar tweede concert en werd live begeleid door haar band. Voor het avondconcert kon men VIP statafels en tickets kopen en het was het al snel uitverkocht.  Iedereen kijkt terug op een bijzonder concert waar menigeen meezong met een lach en een traan.

Team Duynisveld is trots en blij dat zij ook een bijdrage hebben kunnen leveren om vooral de ouderen en vrijwilligers een mooie middag te hebben kunnen bezorgen als sponsor.