kerstfeest bij juva n.v. in poeldijk 

Sfeervol kerstfeest met kerstmarkt op locatie 

Voor overkoepelende organisatie JUVA N.V. mochten wij een uniek kerstfeest op locatie organiseren. Bij aankomst kregen de gasten een blauwe JUVA kerstmuts uitgereikt van twee prachtige showgirls. Daarna konden zij middels een muntensysteem langs de speciaal opgezette kerstmarkt lopen om hun eigen kerstpakket samen te stellen. Deze was gedecoreerd met gezellige kerstlampjes, kerstbomen, sneeuw, vuurkorven, een heuze arreslee en nog veel meer. Een Rolling DJ vermaakte de gasten met feestelijke kerstmuziek.

Na een rondje op de kerstmarkt en een paar koppen warme chocolademerk met slagroom te hebben gedronken, werden de gasten verwelkomd in de feesttent. Ook deze was in kerstsferen ingericht, in combinatie met de JUVA kleuren.

De showgirls serveerden op een spectaculaire wijze het voor- en nagerecht uit. Ze waren echte eyecatchers op het event. Het hoofdgerecht werd in buffetvorm gepresenteerd.

Een spetterend optreden van Davina Michelle, bekend van Beste Zangers én sinds kort de hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer van de Top 2000, vormde het hoogtepunt van de middag. Haar intreden in Westland is hiermee een feit.  

De sfeer was fantastisch en ook wij hebben erg genoten van dit evenement. Wij zijn klaar voor de feestdagen, Merry Christmas and a Happy New Year!

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer