Open Dag en Feestavond Verkade Klimaat

Open Dag en 90's party Verkade Klimaat

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Verkade Klimaat hebben wij een onvergetelijk evenement georganiseerd. Wij namen vrijwel alles uit handen, van de indeling en inrichting van de stands voor de Open Dag tot de complete aankleding, catering, licht en geluid, bediening, entertainment, bloemwerk, muziek, artiesten en zelfs het regelen van de brandweervergunning. Wij ontzorgden de klant volledig.

Op zaterdag opende de dag om 10 uur met een succesvolle open dag, waar meer dan 40 standhouders aanwezig waren. De gasten genoten van een scala aan producten en diensten. Naast de standhouders waren er diverse foodtrucks die heerlijk gezond eten en smoothies serveerden. Een ervaren barista zorgde voor verse koffie, terwijl een getalenteerd trio live muziek verzorgde.

Later op de middag werd een receptie gehouden voor de relaties van Verkade Klimaat. Directeur Ronald Verkade hield een inspirerende speech die indruk maakte op iedereen die aanwezig waren. Als blijk van waardering werd hem een prachtig schilderij met zijn portret aangeboden door het personeel. De receptie was drukbezocht en werd opgeluisterd met drankjes, hapjes en live muziek.

In de avond organiseerden wij een feestavond voor het personeel, samen met hun partners, familie en vrienden. Het thema van de avond was "the 90ths", waarbij iedereen zich kleedde in stijl uit de jaren '90, wat de sfeer enorm verhoogde. Een geweldige coverband zorgde voor de muzikale omlijsting, gevolgd door een spetterend optreden van niemand minder dan de bekendste artiesten uit de 90's, 2-Unlimited, met zanger Ray en zangeres vergezeld door twee getalenteerde danseressen. Een Photobooth maakte ene fotoherinnering van de gasten die  geweldige 90's outfits aanhadden, speciaal voor deze feestavond.

Wij willen Verkade Klimaat hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons bureau. Het was een eer om dit evenement te mogen organiseren en we kijken terug op een fantastisch evenement dat de rijke geschiedenis van Verkade Klimaat in stijl heeft gevierd.