Personeel wordt in het zonnetje gezet door GEbroeders Valstar

Varen op een stijlvol partyschip

Wij kregen de mooie opdracht om een personeelsfeest te organiseren voor het personeel van Jörgen en Oscar Valstar. De gebroeders wilden graag het personeel bedanken voor hun tomeloze inzet bij het bedrijf die op drie  locaties gevestigd zijn,  twee in Maasland en een in Roosendaal.

Alle medewerkers kregen een Save the Date waar ook een partner bij uitgenodigd werd.  Locatie bleef nog even geheim, alleen nog de datum 14 mei werd gevraagd om vrij te houden. Er werd onderling al veel over gesproken en met veel enthousiasme ontvangen. Vervolgens kwam de officiële uitnodiging met o.a. een foto van partyschip de ‘Grace Kelly’.  Nou, menigeen wilden dit feest natuurlijk niet missen en vrijwel iedereen was ook van de partij. 

Per touringcar werd het personeel naar de kade in Vlaardingen gereden waar partyschip de ‘Grace Kelly’ lag aangemeerd om de gasten aan boord te verwelkomen.  Met een heerlijke zon schijnend op het bovendek, voer  het partyschip richting Rotterdam naar de prachtige skylines en de havens. Voor veel gasten heel bijzonder om de skyline eens vanaf het water te zien. Er werd natuurlijk ook voor het innerlijke van de mens gezorgd met een heerlijk luxe koud- en warmbuffet voor de gasten. 

Tijdens het varen kwam als surprise act  niemand minder dan Gerard Joling optreden. Vrijwel direct was het nog meer feest en menig mobiele telefoon kwam tevoorschijn om Gerard te filmen tijdens zijn optreden als herinnering aan het topfeest.  Zo’n artiest kom je natuurlijk niet elke dag tegen. Na veel gezelligheid met elkaar nadere het einde van het personeelsfeest en is iedereen met een taxi weer thuis gebracht en konden zij heerlijk nagenieten van een welverdiend personeelsfeest dankzij Jörgen en Oscar Valstar.  

Ook ons eventteam kijkt met veel genoegen terug op een geslaagd personeelsfeest.  Daar doen we het uiteindelijk voor. Een tevreden klant!