Personeelsfeest lucas onderwijs

Wat een organisatie, wat een feest!

Na maanden voorbereiding met de feestcommissie van Lucas Onderwijs vond op vrijdag 9 september het personeelsfeest met 3500 medewerkers plaats in evenementenlocatie De Broodfabriek te Rijswijk.

Wij kregen in december 2021 de aanvraag om een evenement te gaan organiseren met als doel het personeel van Lucas Onderwijs eens in het zonnetje te zetten. Het werd dan ook het thema ‘Jij bent goud waard”. Samen met de feestcommissie van Lucas Onderwijs zijn wij een programma gaan bedenken. Een belangrijke wens van Lucas Onderwijs was om voor elke leeftijdscategorie een passende avond te organiseren.

Tevens hebben wij ook het uitnodigingsproces verzorgd. Na het aanmelden kregen de medewerkers digitale updates om er naar toe leven. Het aantal aanmeldingen was dan ook 3500 medewerkers van het Lucas Onderwijs. Een geweldige opkomst.

Op de locatie hebben wij diverse zalen ingericht in diverse stijlen. Zoals een; Lucas Festival zaal, Lucas Hollands café,  Lucas Comedy Café, Lucas Photo Shoot, Lucas Loungeruimte en een buitenterras.

Daarnaast hebben wij ook een aantal top artiesten kunnen boeken waaronder; Gerard Joling, Rolf Sanchez, Chris Deluxe, Samantha Steenwijk, Ronny Ruysdael, de Wannebiezz, coverband The Tour, Dj Jordi en Dj Michelski. Voor het Lucas comedy café het duo Sjonnie & Alfonso en voor het lopend entertainment de complimenten meisjes, de gouden steltlopers en animatieacteurs als ‘de directeuren’. 

Alles hebben wij doorgevoerd in het thema; Jij bent Goud waard!

Voor het innerlijk van de mens hebben wij een aantal foodtrucks geplaatst in de Lucas Festival zaal en op het buitenterras. Voor iedereen was er een ruime keuze aan heerlijke gerechten over heel de wereld vandaan en werden er ook diverse hapjes uitgeserveerd voor gasten die lekker stonden te praten.

Van het begin tot het eind waren de gasten enthousiast en veel schoolteams droegen een touch of gold. De een had zich nog meer opgedoft dan de ander en waren heel creatief. Als team waren zij dan ook heel goed te herkennen. De videograaf en fotograaf hebben dit evenement vast gelegd als mooie herinnering aan dit unieke feest.

Onze mooiste compliment is dan ook van de voorzitter met de woorden; “Bedankt voor de geweldige organisatie!” Wanneer de klant tevreden is zijn wij pas tevreden.