personeelsfeest wbe group

Rich & Famous Party 

Voan een goede klant kregen wij de opdracht om een feest te organiseren voor een jubilaris die 25 jaar in dienst is. Voor jubilaris Richard, die je normaal in zijn een gewone werkoutfit zag, bedachten wij een thema om hem voor één avond in de spotlights te zetten. Het werd een heuse ‘Rich and Famous party’!

Na een fotoshoot met Richard in smoking hebben wij een uitnodiging ontworpen met Richard in de spotlights. Deze uitnodiging werd met een gepersonaliseerde postzegel van zijn gezicht verstuurd naar zijn familie, collega’s, zakelijke relaties en zelfs naar de buitenlandse relaties.

Via een paarse loper werden de gasten ontvangen door showgirls in prachtige outfits met een glas prosecco. De gasten gingen  op de foto voor een speciaal ontworpen famous wall van Richard.

Richard, die je dagelijks in zijn werkkleding zag, stond op deze avond te stralen in zijn stijlvolle smoking en voelde zich even zoals Leonardo Di Crapio, thé man of the night! 

De zaal was stijlvol ingericht in het thema en gedurende het event kon men genieten van de Rich and Famous band, culinaire hapjes, diverse bekende artiesten en verrassend entertainment.

Het jubileumfeest was één groot succes en vooral Richard zal het zich nog lang heugen.

© Duynisveld Events & Communicatie 2020 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer