Willeke Alberti Jubileum concert 

Een afscheidsfeest in stijl

Het team van Duynisveld Events vernam via de media dat er een jubileumtour 75 jaar zou komen van Willeke Alberti.  Omdat Willeke  een van de vele bekende artiesten is waar wij eerder prettig mee samen hebben gewerkt, wilde wij daar graag ook een onderdeel zijn van haar jubileumtour. Wij hebben samen met sponsors voor het middagconcert, WEBOMA, GJ-de HJ partner twee concerten gerealiseerd in evenementenlocatie De Veiling te Poeldijk.  Op donderdagmiddag 21 april jl. gaf Willeke Alberti, dank zij de sponsors speciaal een gratis concert voor de ouderen en vrijwilligers van Vitis Welzijn.

De grande dame van de Nederlandse muziek ging samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertour een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. Haar repertoire is immers omvangrijk met liedjes als Telkens weer,  Carolientje, Spiegelbeeld, Mijn dagboek , Samen zijn, Ome Jan en De liefde van je vrienden, en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals, De glimlach van een kind en Niemand laat zijn eigen kind alleen.

In de avond gaf Willeke Alberti haar tweede concert en werd zij live begeleid door haar band. Voor het avondconcert kon men VIP statafels en tickets kopen en het was het al snel uitverkocht.  Iedereen kijkt terug op een bijzonder concert waar menigeen meezong met een lach en een traan. 
Team Duynisveld is trots en blij dat zij ook een bijdrage hebben kunnen leveren om vooral de ouderen en vrijwilligers een mooie middag te hebben kunnen bezorgen als sponsor.