Directeur Rotterdam The Hague Airport neemt afscheid in stijl.

Na maanden voorbereiding hebben wij het afscheidsfeest van de directeur van Rotterdam The Hague Airport, de heer Wondolleck mogen organiseren.

Ruim dertig jaar was de heer Wondolleck werkzaam bij Rotterdam The Hague Airport. De unieke en toepasselijke evenementenlocatie was de grootste hangar van het vliegveld.

De opbouw begon al twee dagen voor het afscheidsfeest. De hangar werd getransformeerd tot een stijlvolle evenementenlocatie. Op verzoek hebben wij een concept bedacht waarbij verschillende aspecten elkaar zouden versterken. Een ding stond als een paal boven water, het moest stijlvol en chique zijn. Rondom de feestruimte stonden drie vliegtuigen opgesteld als echte eye catchers!

Bij de receptie was er een afscheidsfeest voor gasten uit het bedrijfsleven en de overheid w.o. burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, oud minister–president Balkenende en oud-minister Opstelten. Het muzikale entertainment werd verzorgd door een combinatie van het Haags Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook het Rotterdamse cabarettrio De Tunes brachten een persoonlijk afscheidslied voor de directeur.

’s Avonds was er een feestavond voor het personeel, die hun directeur op diverse originele manieren bedankten. Tussen de sprekers en filmpjes door werd het muzikale entetainment verzorgd door een DJ, een saxofonist en een spetterende coverband.

Wij zijn trots op het eindresultaat, van lege hangar tot stijlvolle evenementenlocatie!

© Duynisveld Events & Communicatie 2019 | Algemene Voorwaarden|Privacy statement|Disclaimer